FREE STYLING SESSION/ GRATUIT! CONSULTANTA STYLING

Vrei să ai un stil personalizat și să te simți încrezătoare în fiecare zi? Atunci avem o ofertă specială pentru tine! Pentru orice comandă ferma pe site-ul nostru, sectiunea "MADE TO MESURE/FACUTE PE MASURA", îți oferim o sedință de styling gratuită cu talentatul nostru stilist, Silvia!
Într-o ședință de 1 oră, online sau prin telefon, te vom ajuta să descoperi ce îmbrăcăminte se potrivește cel mai bine tipului tău de corp sau îți vom oferi idei personalizate pentru organizarea garderobei tale.
Cu ajutorul expertizei noastre și a sfaturilor Silviei, vei învăța cum să alegi hainele potrivite pentru a-ți pune în valoare frumusețea și silueta. Fie că ești în căutarea unei rochii elegante pentru un eveniment special sau a unor piese vestimentare versatile pentru a-ți construi o garderobă funcțională, Silvia te va ghida pas cu pas.
Dacă te întrebi cum să-ți organizezi garderoba într-un mod eficient și să ai mereu opțiuni stilate la îndemână, stilistul nostru îți va oferi sfaturi prețioase pentru a-ți crea o garderobă capsulă. Vei învăța cum să alegi piese versatile care se pot combina ușor și să creezi diferite ținute cu un număr limitat de articole vestimentare.
Suntem dedicați să-ți oferim o experiență personalizată și să-ți ajutăm să te simți minunat în fiecare zi. Sedința de styling cu Silvia este o oportunitate unică de a primi sfaturi de la un profesionist și de a-ți dezvolta stilul personal.
Ai trei opțiuni de sedințe de styling, astfel încât să ne asigurăm că primești exact ceea ce îți dorești:
1️⃣ Descoperă ce îmbrăcăminte si ce culori ți se potrivesc cel mai bine în funcție de tipul tău de corp. Silvia, stilistul nostru talentat, îți va oferi sfaturi prețioase pentru a-ți pune în valoare formele și a-ți evidenția frumusețea unică.
2️⃣ Primește idei personalizate pentru curățenia și organizarea garderobei tale. Silvia te va ghida pas cu pas în procesul de revigorare a dulapului tău, oferindu-ți soluții ingenioase pentru a-ți organiza hainele și accesoriile într-un mod eficient și practic.
3️⃣ Explorează sfaturile pentru alcătuirea unei garderobe capsule. Silvia îți va dezvălui strategiile și trucurile esențiale pentru a crea o garderobă versatilă și funcțională, bazată pe piese de bază care se pot combina în nenumărate moduri, economisindu-ți timp și bani.
Indiferent de opțiunea pe care o alegi, vei beneficia de sfaturi personalizate, adaptate în întregime nevoilor tale și stilului tău unic. La finalul acestei sedințe de styling, vei avea toate instrumentele necesare pentru a-ți transforma complet sau pentru a imbunatati modul în care te îmbraci.
Nu rata această oportunitate unică! Plasează o comandă astăzi și bucură-te de o experiență de styling de excepție.
 Contactează-ne la numărul 0732 102 967 pentru a programa ședința și pentru a obține sfaturile de care ai nevoie pentru a-ți transforma garderoba și stilul vestimentar. Fii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi!