STYLING SESSION/CONSULTANTA STYLING

Bine ai venit în lumea stilului și eleganței!
Sunt încântata să iti prezint serviciile noastre personalizate de styling.
Oferim sedințe de styling, online sau prin telefon, la un preț de doar 100lei/sedintă. Durata unei sedinte standard este de 1ora.
Dacă iti doresti o experiență mai personală, te așteptăm cu drag la sediul nostru sau putem veni noi la tine. Costurile pentru aceste opțiuni vor fi stabilite în funcție de nevoile și preferințele tale. Suntem aici să te ajutăm să strălucesti în fiecare context!  
În cadrul acestei sedințe de 1 oră, vei avea oportunitatea de a beneficia de experiența și cunoștințele noastre în domeniul modei și stilului personal. Poți alege între trei opțiuni, în funcție de nevoile tale:
  1. Consiliere privind îmbrăcămintea în funcție de tipul de corp:  îți vom oferi sfaturi personalizate pentru a evidenția atuurile tale și pentru a te simți minunat în fiecare outfit. Vei descoperi ce tipuri de haine, croieli și accesorii se potrivesc cel mai bine formelor tale.
  2. Idei personalizate pentru curățenia și organizarea garderobei tale. Te vom ghida pas cu pas în procesul de revigorare a dulapului tău, oferindu-ți soluții ingenioase pentru a-ți organiza hainele și accesoriile într-un mod eficient și practic.

  3. Sfaturi si strategii pentru alcătuirea unei garderobe capsule. Iti vom dezvălui strategiile și trucurile esențiale pentru a crea o garderobă versatilă și funcțională, bazată pe piese de bază care se pot combina în nenumărate moduri, economisindu-ți timp și bani.

Ne-am dori să cunoaștem mai multe despre nevoile și preferințele tale, pentru a putea oferi oferte personalizate care se potrivesc perfect pentru proiectul tau.
 Suntem aici pentru a te ghida în călătoria către un nou și strălucitor stil personal. Contacteaza-ne pentru a stabili prima sesiune sau pentru a discuta despre opțiunile de personalizare. Abordarea noastră este mereu prietenoasă și transparentă, așa că nu ezita să ne contactezi. Iti mulțumim și abia așteptăm să lucrăm împreună pentru a-ti aduce stilul dorit la viață!